Verspanen

Verspanen

JM SPECIAL METAL & WELDING

Verspanen is een soort bewerking van metaal. Een bewerking wordt als verspanend aangeduid wanneer er gecontroleerd gedeeltes worden weggesneden van het oorspronkelijke product. Laag voor laag wordt het product versneden tot de gewenste vorm is bereikt. De schilfers die vrijkomen worden ‘spanen’ genoemd. Vandaar de naam verspanende bewerkingen. Bij JM SPECIAL METAL & WELDING voeren we verschillende verspanende bewerkingen uit. 

Waarom kiezen voor verspanen bij JM SPECIAL METAL & WELDING:

  • Boren, tappen, draaien, frezen, zagen, slijpen en polijsten.
  • Enkel stuks.
  • Serie productie.
  • Staal, RVS en Aluminium.
  • Maatwerk.
  • Persoonlijk contact.
  • 100% kwaliteit tegen 100% goede prijzen.
  • Snelle levertijden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Boren

Met speciale machines en verschillende boren worden metalen producten voorzien van gaten. Deze zijn nodig om producten te bevestigen aan het eindproduct of andere metalen producten. Het boren is vaak één van de onderdelen tijdens een project. Bij JM SPECIAL METAL & WELDING maken we gebruik van de beste machines en boren wij op een tiende nauwkeurig.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Tappen

Voor we aan de slag kunnen gaan met het monteren van producten moet er soms getapt worden. Tappen is niets meer dan het snijden van schroefdraad in een voorgeboord gat. Om die reden gaat het tappen vrijwel altijd samen met het boren. We boren gaten in het metalen product, vervolgens wordt het gat getapt. Daarna kan de eindgebruiker eenvoudig materialen bevestigen. We maken bij JM SPECIAL METAL & WELDING voor het tappen gebruik van de beste machines. Deze stellen ons in staat ongekend nauwkeurig en snel te werken.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Draaien

Onze draaibanken bieden de oplossing voor ieder metalen vraagstuk. Producten worden op hoge snelheid geroteerd en op de honderdste nauwkeurig bewerkt. Hierdoor ontstaan eindproducten waar men verder mee kan. Door ons machinepark strategisch op te zetten, kunnen we snel voorzien in de wens van klanten. Van complexe vraagstukken tot de eenvoudigere opdrachten, wij regelen het voor je.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Frezen

Frezen, iedereen heeft wel eens van het woord gehoord. Het is één van de manieren waarop we bij JM SPECIAL METAL & WELDING verspanen. Onze machines zijn computergestuurd en maken nauwkeurig werken mogelijk. Onze vakmensen stellen de CNC-freesmachines in waarna de producten geproduceerd worden. Wat overblijft is een massief stuk metaal dat aansluit op jouw wensen. Producten passen perfect in het eindproduct of vormen samen het eindproduct. De betrouwbaarheid en kwaliteitsgarantie die onze computergestuurde machines bieden, maken het snel werken mogelijk. Dit samen met ons strategisch opgestelde machinepark maakt ons dé partner waarmee jij wil samenwerken.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Zagen

In de verspanende industrie zetten we lintzagen in om stukken metaal van elkaar te scheiden. Vaak is het zagen onderdeel van een complete opdracht. We kopen metalen producten in, zagen deze op maat en bewerken deze met andere machines. Heb je een product en moet dit gezaagd worden? Ook dat regelen we voor je. Met hoogwaardige machines minimaliseren we het verlies van metaal en zorgen we voor echte sneden.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Slijpen en polijsten

Nadat een product bewerkt is, moet het afgewerkt en/of gepolijst worden. Dit om ervoor te zorgen dat alles er netjes uitziet wanneer men het in het eindproduct verwerkt. Door JM SPECIAL METAL & WELDING in te schakelen voor het afwerken en/of polijsten van metalen producten kies je voor zekerheid. Met verschillende machines zorgen we ervoor dat de producten er geweldig uitzien. Glanzend, strak en ontdaan van andere oneffenheden. De producten kunnen in principe zo worden opgeleverd of verwerkt worden in bijvoorbeeld objecten.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Waarom je voor ons kiest

JM SPECIAL METAL & WELDING

Wij leveren kwaliteit, zowel in het eindproduct als in service. Dat is waar wij voor staan bij JM SPECIAL METAL & WELDING. Wij gaan hier voor het hoogst haalbare.

Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. In de afgelopen jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren en hebben wij ervoor gekozen ons dienstenpakket nog meer uit te breiden. Bij JM zien we toekomst in de ‘one stop shop’ methode. Dat wil zeggen, klanten kunnen bij ons terecht voor alle vraagstukken omtrent bewerkingsmogelijkheden van metaal.

Door enkel te werken met echte vakmensen zijn we onze onderneming verder aan het professionaliseren. Alles waar wij onze naam aan verbinden moet van topkwaliteit zijn. Denk daarbij aan o.a. onze service, communicatie en bereikbaarheid. Daarmee helpen we jou het beste!

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?