Plaatbewerking

Plaatbewerking

JM SPECIAL METAL & WELDING

Plaatbewerking is een verzamelnaam voor verschillende vormen waarmee je platen kunt bewerken. Denk hierbij aan lasersnijden, kanten/zetten, knippen, walsen en ontbramen. Voor plaatbewerking bent je bij JM SPECIAL METAL & WELDING aan het juiste adres. Wanneer je plaatwerk nauwkeurig wilt snijden, laten buigen of anderzijds wil bewerken dan staan onze vakmensen voor je klaar waarmee je verzekerd bent van de beste kwaliteit.

 

Waarom kiezen voor plaatbewerking bij JM SPECIAL METAL & WELDING.

 

  • Persoonlijk contact.
  • 100% kwaliteit tegen 100% goede prijzen.
  • Snelle levertijden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Ga direct naar:

Onze Diensten

Waarom je voor ons kiest

JM SPECIAL METAL & WELDING

Wij leveren kwaliteit zowel in het eindproduct als in service. Dat is waar wij voor staan bij JM SPECIAL METAL & WELDING. Wij gaan hier voor het hoogst haalbare.

Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. In de afgelopen jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren en hebben wij ervoor gekozen ons dienstenpakket nu nog meer uit te breiden. Bij JM zien we toekomst in de ‘one stop shop’ methode. Dat wil zeggen klanten moeten bij ons terecht kunnen voor alle vraagstukken omtrent bewerkingsmogelijkheden van metaal.

Door enkel te werken met echte vakmensen zijn we onze onderneming verder aan het professionaliseren. Alles waar wij onze naam aan verbinden moet van topkwaliteit zijn. Denk daarbij aan o.a. onze service, communicatie en bereikbaarheid.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?