Lassen

Lassen

JM SPECIAL METAL & WELDING

Lassen is precisiewerk. Het is het verbinden van verschillende metalen producten. Daarbij worden producten tijdelijk in vloeibare toestand gebracht. Tijdens het afkoelen ontstaat een ijzersterke verbinding tussen de verschillende onderdelen. 
 
Bij JM SPECIAL METAL & WELDING zijn we gespecialiseerd in laswerkzaamheden. Zowel grote als kleine objecten worden door onze vakmensen bewerkt.

 

Waarom kiezen voor lassen bij JM SPECIAL METAL & WELDING:

 • TIG, MIG/MAG en Assemblage.
 • Enkel stuks.
 • Serie productie.
 • Staal, RVS en Aluminium.
 • Maatwerk.
 • Persoonlijk contact.
 • 100% kwaliteit tegen 100% goede prijzen.
 • Snelle levertijden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Lassen TIG

 
 
Tungsten Inert Gas, dat is wat TIG lassen betekent. TIG lassen wordt door de buitenwereld als ‘moeilijkere vorm van lassen’ gezien. Onze vakmensen weten precies welke handelingen verricht moeten worden en zorgen ervoor dat jij over een kwalitatief hoogstaand eindproduct beschikt. Het voordeel van TIG lassen is dat je een dunne plaat goed gecontroleerd kunt lassen en je het smeltbad goed in de gaten kunt houden. Deze bewerking wordt vaak gebruikt voor plaatwerk.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
 

Lassen MIG / MAG

Metal Inert Gas / Metal Active Gas, daar staat het MIG/MAG lassen voor. Het is een vorm van booglassen waarbij de lasdraad continu wordt aangevoerd en dus in contact komt met het metaal. Welk soort beschermgas we gebruiken hangt van de opdracht af. Weet dat onze vakmensen altijd voor het beste eindresultaat gaan. Zij kunnen je adviseren en samen het gewenste eindproduct samenstellen. Ook bij het MIG/MAG lassen mag je rekenen op onze ervaring. MIG/MAG lassen wordt vaak gebruikt voor constructies, maar ook plaatwerk kun je goed lassen. Met de nieuwste machines kunnen wij het hoogst haalbare leveren.

 

  Benieuwd naar de mogelijkheden?
  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

  Assemblage onderdelen

  Bij JM SPECIAL METAL & WELDING kun je terecht voor het laten assembleren van onderdelen. Onze professionals kunnen grotere partijen samenstellen, waardoor de productie gewoon door kan blijven lopen. Van kleine nauwkeurige samenstellingen en partijen tot de grotere partijen. Naast de normale verbindingen is het ook mogelijk om waterdichte verbindingen te realiseren. De mogelijkheden zijn uiteenlopend. Door de andere diensten die we aanbieden, zorgen we voor een totaaloplossing.
   
  Benieuwd naar de mogelijkheden?
  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.
   
   
   

  Waarom je voor ons kiest

  JM SPECIAL METAL & WELDING

  Wij leveren kwaliteit, zowel in het eindproduct als in service. Dat is waar wij voor staan bij JM Special Metal & Welding. Wij gaan hier voor het hoogst haalbare.

  Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. In de afgelopen jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren en hebben wij ervoor gekozen ons dienstenpakket nog meer uit te breiden. Bij JM zien we toekomst in de ‘one stop shop’ methode. Dat wil zeggen, klanten kunnen bij ons terecht voor alle vraagstukken omtrent bewerkingsmogelijkheden van metaal.

  Door enkel te werken met echte vakmensen zijn we onze onderneming verder aan het professionaliseren. Alles waar wij onze naam aan verbinden moet van topkwaliteit zijn. Denk daarbij aan o.a. onze service, communicatie en bereikbaarheid. Daarmee helpen we jou het beste!

  Open chat
  Hulp nodig?
  Hallo!
  Kunnen wij je helpen?