Over ons

Over Ons

JM SPECIAL METAL & WELDING

Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf wat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Of het nu gaat om halffabrikaten of een compleet project, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren.
Wij leveren kwaliteit zowel in het eindproduct als in service. Dat is waar wij voor staan bij JM SPECIAL METAL & WELDING. Wij gaan hier voor het hoogst haalbare.
Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. In de afgelopen jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren en hebben wij ervoor gekozen ons dienstenpakket nu nog meer uit te breiden. Bij JM zien we toekomst in de ‘one stop shop’ methode.
Dat wil zeggen klanten moeten bij ons terecht kunnen voor alle vraagstukken omtrent bewerkingsmogelijkheden van metaal.
Door enkel te werken met echte vakmensen zijn we onze onderneming verder aan het professionaliseren. Alles waar wij onze naam aan verbinden moet van topkwaliteit zijn. Denk daarbij aan o.a. onze service, communicatie en bereikbaarheid.
Ons machinepark is veelzijdig. Voor iedere soort bewerking hebben we de juiste computergestuurde machines staan. De inrichting van het machinepark is bijzonder. Waar veel bedrijven de machines zomaar plaatsen en er niet echt bij nadenken, hebben we dat bij JM anders aangepakt. We hebben een ideale workflow weten te creëren door de machines strategisch op te stellen.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Ons Team

JM SPECIAL METAL & WELDING

Kwaliteit en vakmanschap, dat zijn zaken die je hoog terug zult vinden op de prioriteitenlijst van ons bedrijf. Wij gaan hier echt geen enkele uitdaging uit de weg, dat maakt ons net wat anders dan anderen.
Met een eigen ontwerp komen, of het geheel aan onze specialisten overlaten, het is allebei mogelijk. We hebben de juiste vakmensen aan boord om van ieder project een succes te maken.
Van stalen deuren tot aan complete projecten JM SPECIAL METAL & WELDING regelt het allemaal voor je!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Onze Locatie

Braaksestraat 6, Helmond

Telefoonnummer

Joop : 06 – 461 34 703
Maik : 06 – 278 38 032

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?