Frezen

Frezen

JM SPECIAL METAL & WELDING

Frezen, iedereen heeft wel eens van het woord gehoord. Het is één van de manieren waarop we bij JM SPECIAL METAL & WELDING verspanen. Onze machines zijn computergestuurd en maken nauwkeurig werken mogelijk. Onze vakmensen stellen de CNC-freesmachines in waarna de producten geproduceerd worden. Wat overblijft is een massief stuk metaal dat aansluit op jouw wensen. Producten passen perfect in, of vormen samen het eindproduct. De betrouwbaarheid en kwaliteitsgarantie die onze computergestuurde machines bieden, maken het snel werken mogelijk. Dit samen met ons strategisch opgestelde machinepark maakt ons dé partner waarmee jij wil samenwerken.


  • Enkel stuks.
  • Serie productie.
  • Staal, RVS en Aluminium.
  • Maatwerk.
  • Persoonlijk contact.
  • 100% kwaliteit tegen 100% goede prijzen.
  • Snelle levertijden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom je voor
ons kiest

JM SPECIAL METAL & WELDING

Wij leveren kwaliteit zowel in het eindproduct als in service. Dat is waar wij voor staan bij JM Special Metal & Welding. Wij gaan hier voor het hoogst haalbare.

Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. In de afgelopen jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren en hebben wij ervoor gekozen ons dienstenpakket nu nog meer uit te breiden. Bij JM zien we toekomst in de ‘one stop shop’ methode. Dat wil zeggen klanten moeten bij ons terecht kunnen voor alle vraagstukken omtrent bewerkingsmogelijkheden van metaal.

Door enkel te werken met echte vakmensen zijn we onze onderneming verder aan het professionaliseren. Alles waar wij onze naam aan verbinden moet van topkwaliteit zijn. Denk daarbij aan o.a. onze service, communicatie en bereikbaarheid.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?