Lassen MIG / MAG

Lassen MIG / MAG

Jm special metal & Welding

Metal Inert Gas / Metal Active Gas daar staat het mig/mag lassen voor.
Het is een vorm van booglassen waarbij de lasdraad continu wordt aangevoerd en dus in contact komt met het metaal. Welk soort beschermgas we gebruiken, hangt van de opdracht af. Weet dat onze vakmensen altijd voor het beste eindresultaat gaan. Zij kunnen je adviseren en samen het gewenste eindproduct samenstellen. Ook bij het mig/mag lassen mag je rekenen op onze ervaring.
Mig/mag lassen wordt vaak gebruikt voor constructies maar ook plaatwerk kan je goed lassen. Met de nieuwste machines kunnen wij het hoogst haalbare leveren.


  • Enkel stuks.
  • Serie productie.
  • Staal, RVS en Aluminium.
  • Maatwerk.
  • Persoonlijk contact.
  • 100% kwaliteit tegen 100% goede prijzen.
  • Snelle levertijden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Waarom je voor
ons kiest

JM SPECIAL METAL & WELDING

Wij leveren kwaliteit zowel in het eindproduct als in service. Dat is waar wij voor staan bij JM Special Metal & Welding. Wij gaan hier voor het hoogst haalbare.

Ons bedrijf bestaat inmiddels alweer een aantal jaar. In de afgelopen jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren en hebben wij ervoor gekozen ons dienstenpakket nu nog meer uit te breiden. Bij JM zien we toekomst in de ‘one stop shop’ methode. Dat wil zeggen klanten moeten bij ons terecht kunnen voor alle vraagstukken omtrent bewerkingsmogelijkheden van metaal.

Door enkel te werken met echte vakmensen zijn we onze onderneming verder aan het professionaliseren. Alles waar wij onze naam aan verbinden moet van topkwaliteit zijn. Denk daarbij aan o.a. onze service, communicatie en bereikbaarheid.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen?